Case Study: Edenbridge, Kent

Infinity Garden Room in Kent

Before the SunSpaces installation team arrived to do what they do best, this home in Kent was severely lacking in garden access. The sunniest room of the house had no connection to the garden, and the owners wanted to both increase their overall living space and find a way to enjoy their garden all year round.

After some deliberation, they decided to purchase a garden room that would allow more light into their home while also adding a contemporary touch to the property’s Victorian exterior. Initially, they struggled to find anything that was both aesthetically pleasing and fit for purpose – but then a Google search led them to SunSpaces.

They visited our Slough showroom, and before long they had decided to have one of our bespoke Infinity garden rooms installed. The Infinity room’s large glass panels let in lots of light, making it an excellent choice for this particular project.

 

Feedback from the customers

“The sleek and contemporary design of the SunSpaces product was the deciding factor in our purchasing decision.

“We worked closely with the Greensquares design team to make sure the new garden room would be integrated with the garden. The result is exactly what we hoped for, and it provides an attractive addition to our home.

“We are using the room as a dining room, though how use it might change during the seasons.”

If you think that your home would benefit from a better connection to the outdoors, then a SunSpace is most definitely the answer. Contact us today, or request your FREE information pack.

Great ideas from GreensquaresGreensquares
Kids Cancer Charity
© Copyright SunSpaces 2018 | All Rights Reserved. Privacy Policy | Terms | Cookies | Sitemap
Website & SEO by Designer Websites Ltd.